Thuis

GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Fabrieksreis

Certificaat
China GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD certificaten
China GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben een zakelijke relatie met TOUPACK meer dan 5 jaar gevestigd. Dit is een zeer betrouwbare onderneming. welke niet alleen klanten van het machinesmateriaal van uitstekende kwaliteit, voorziet maar ook een zeer goed werk in de naverkoopdienst doet. Ik geloof wij meer Bedrijfshandelscontacten in de toekomst zullen hebben.

—— Betty Thomas

TOUPACK is een professionele fabrikant van multiheadweger en de verpakkende machine, het heeft zeer hoge reputatie in huis en obroad.

—— Bella

Ik heb verscheidene wegende andpackaging machines van TOUPACK van tijd tot tijd gebracht. Naar mijn mening, concentreert TOUAPCK zich altijd op hun kwaliteit en het best na de verkoopdienst, denkt l het zeer een betrouwbare leverancier is.

—— Lucas

TOUPACK is geniet van een werkelijk hoge reputatie in huis en in het buitenland, doet het altijd groot werk in hoogte - kwaliteit en de betere dienst.

—— Mei

Ik ben een leverancier van koffiebonen, heeft l busniess relaties met Toupack bijna vier jaar gevestigd, is hun Multihead-Weger zeer nuttig in mijn de verpakkingslijn van cooffeebonen, bevordert effiency in mijn productie.

—— LAN Smith

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Voortdurende verbetering, die het niveau van betere kwaliteit zoeken. Ons hoogst specifiek verkooppersoneel is nooit voor het gaan teruggeschrokken die extra mijl om de verwachtingen van de klant te ontmoeten en te overschrijden. Wij behandelen onze klanten met dezelfde loyaliteit en de toewijding, geen kwestie de grootte van hun zaken of industrie.

   

  Wij hebben een schone en propere, brede workshop en een productie en een ontwikkelingsteam met rijke ervaring, die sterke steun verlenen voor uw behoeften van R&D en van de productie! Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

   

  GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 0

  (TOUPACK-de bouw)

   

  GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 1

  (Bedrijfhal)

   

  GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 2

  (workshop)

   

   

  GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 3

  (vleklassen)

   

  GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 4

  (De workshop van de Systeemintegratie)

   

  GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 5

  (Workshop 2 van de Systeemintegratie)

   

  GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 6

  (Assemblageworkshop)

   

 • OEM / ODM

  Wij hebben een schone en propere, brede workshop en een productie en een ontwikkelingsteam met rijke ervaring, die sterke steun verleent voor uw behoeften van R&D en van de productie! Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

   

  GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 0

  (lasersnijder)

   

  GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 1

 • R & D

  Het professionele R&D-Team dat een team van ervaren en deskundige ingenieurs heeft, die omhoog 63% van de totale werknemers van aan-U maken, met inbegrip van 3 hogere ingenieurs met de industrieervaring van meer dan 20 jaar, de specialiteit van aan-U behandelt automatiseringscontrole, elektronische communicatie, intelligente wegende en verpakkende machines.

  Om zijn R&D-vermogen te verbeteren, is aan-u in dichte uitwisselingen en samenwerking met sommige bekende binnenlandse instituten zoals Nationaal Instituut van Metrologie, Nationaal onderzoekinstituut van Algemene Machines, Zuidelijk de Softwarepark van China en sommige beroemde universiteiten zoals Sun Yat-sen-Universiteit, enz. geweest. Door jaren voortdurende inspanningen, heeft aan-u een belangrijke standpunt in de industrie ingenomen.

Contactgegevens
GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD

Tel.: +86 18923335619

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)