Bericht versturen
Thuis >

GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Profiel van het bedrijf

Fabriekstocht
Productielijn

Voortdurende verbetering, die het niveau van betere kwaliteit zoeken. Ons hoogst specifiek verkooppersoneel is nooit voor het gaan teruggeschrokken die extra mijl om de verwachtingen van de klant te ontmoeten en te overschrijden. Wij behandelen onze klanten met dezelfde loyaliteit en de toewijding, geen kwestie de grootte van hun zaken of industrie.

 

Wij hebben een schone en propere, brede workshop en een productie en een ontwikkelingsteam met rijke ervaring, die sterke steun verlenen voor uw behoeften van R&D en van de productie! Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

 

GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 0

(TOUPACK-de bouw)

 

GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 1

(Bedrijfhal)

 

GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 2

(workshop)

 

 

GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 3

(vleklassen)

 

GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 4

(De workshop van de Systeemintegratie)

 

GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 5

(Workshop 2 van de Systeemintegratie)

 

GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 6

(Assemblageworkshop)

 

OEM/ODM

Wij hebben een schone en propere, brede workshop en een productie en een ontwikkelingsteam met rijke ervaring, die sterke steun verleent voor uw behoeften van R&D en van de productie! Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

 

GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 0

(lasersnijder)

 

GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD fabriek productielijn 1

Onderzoek en ontwikkeling

Het professionele R&D-Team dat een team van ervaren en deskundige ingenieurs heeft, die omhoog 63% van de totale werknemers van aan-U maken, met inbegrip van 3 hogere ingenieurs met de industrieervaring van meer dan 20 jaar, de specialiteit van aan-U behandelt automatiseringscontrole, elektronische communicatie, intelligente wegende en verpakkende machines.

Om zijn R&D-vermogen te verbeteren, is aan-u in dichte uitwisselingen en samenwerking met sommige bekende binnenlandse instituten zoals Nationaal Instituut van Metrologie, Nationaal onderzoekinstituut van Algemene Machines, Zuidelijk de Softwarepark van China en sommige beroemde universiteiten zoals Sun Yat-sen-Universiteit, enz. geweest. Door jaren voortdurende inspanningen, heeft aan-u een belangrijke standpunt in de industrie ingenomen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.