Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Mededeling van de 135e beurs van Canton & Tempeh
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Mededeling van de 135e beurs van Canton & Tempeh

2024-04-15

Het laatste nieuws van het bedrijf over Mededeling van de 135e beurs van Canton & Tempeh

 

 

 

Van 15 tot en met 19 april 2024 heeft Guangdong TOUPACK Intelligent Equipment Co., Ltd.zal verschijnen in de 135e China Import and Export Fair (de eerste fase van de Canton Fair) verwerkingsmachine apparatuur tentoonstelling gebied 19.1H07 stand, wanneer we de nieuwste producten en geavanceerde technologie zullen tonen, nodigen we oprecht klanten uit binnen- en buitenland uit om de stand te bezoeken.

 

 

 

 

 

Inleiding van de tentoonstelling

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Mededeling van de 135e beurs van Canton & Tempeh  0

 

 

De China Import and Export Fair, ook bekend als de Canton Fair, werd in het voorjaar van 1957 opgericht en wordt elk voorjaar en najaar in Guangzhou gehouden.mede gefinancierd door het Ministerie van Handel en de Volksregering van de provincie Guangdong en uitgevoerd door het China Foreign Trade Center, is een uitgebreid internationaal handelsgebeurtenis met de langste geschiedenis, de grootste schaal, de meest complete grondstoffen, de meeste kopers en de meest uitgebreide bronnen,het beste handels effect en de beste reputatie in ChinaHet is bekend als de eerste tentoonstelling in China en de barometer van de buitenlandse handel van China.

 

 

Informatie over de tentoonstelling

 

laatste bedrijfsnieuws over Mededeling van de 135e beurs van Canton & Tempeh  1

 

 

 

Tijd van de tentoonstelling

15-19 april 2024

 

 

Adres van de tentoonstelling

Zone D, Canton Fair Hall, Yuejiang Middle Road, Haizhu District, Guangzhou, China

 

 

Nummer van de TOUPACK-stand

19.1 H07

 

 

 

Mededeling van demonstratie

 

Guangdong TOUPACK Intelligent Equipment Co., Ltd. richt zich op het leveren van intelligente verpakkingsoplossingen.Tianzhiye bracht veertien hogesnelheidswag- en verpakkingsmachines en semi-automatische netzakverpakkingsmachines mee..

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Mededeling van de 135e beurs van Canton & Tempeh  2

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Mededeling van de 135e beurs van Canton & Tempeh  3

 

 

 

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze producten kunt u de volgende QR-code scannen om onze publieke Wechat-account en Douyin-account te volgen,die tijdens de tentoonstelling op het podium met u zullen worden gedeeld.. Welkom klanten om onze stand 19.1H07 te bezoeken, we kijken ernaar uit om met u te communiceren en de meest geschikte oplossingen voor uw producten te bieden!

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Mededeling van de 135e beurs van Canton & Tempeh  4

 

 

 

 

 

Case sharing Hoge snelheid, precisie, stabilisatie

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Mededeling van de 135e beurs van Canton & Tempeh  5

 

 

 

Zwarte bonen weeg- en vulsysteemoplossing: roterende emmerlift met meerdere afvoerpunten + 14 kopjes 05 emmercombinatiewaag + dubbelkanaalladingslijn

 

Doelgewicht: 15 g, 30 g, 48 g, 60 g.

Vastgestelde snelheid: 68 blikjes/min

Vastgestelde snelheid: 68 blikjes/min

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Mededeling van de 135e beurs van Canton & Tempeh  6

 

 

 

Het tempeh-weeg- en vulsysteem is geschikt voor verschillende granulaire voedingsmiddelen, zoals tempeh, maïspitten, sojabonen en andere ingeblikte voedingsmiddelen.De hopper van de 14-hoofd gecombineerde weegschaal neemt de patroon plaat hopper, en de hopper is besproeid met teflon om effectief te voorkomen dat voedsel in de weegschakel blijft hangen.De dubbele voedingslijn vult automatisch de gewogen zwarte modderkarper in de tank en verzegelt de tank gevuld met zwarte modderkarper om de versheid en veiligheid van het product te garanderen.

 

 

 

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.