Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Bevroren knoflook & vleesballen weeg- en verpakkingssysteem
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Bevroren knoflook & vleesballen weeg- en verpakkingssysteem

2023-12-25

Het laatste nieuws van het bedrijf over Bevroren knoflook & vleesballen weeg- en verpakkingssysteem

 

Vroeggevroren voedsel is voedsel dat snel wordt ingevroren en bewaard door middel van diepvriestechnologie.vleesballen enzovoortDeze voedingsmiddelen worden meestal in massa geproduceerd en verpakt in productie-installaties, worden vervolgens snel ingevroren door middel van diepvriesapparatuur en worden uiteindelijk verpakt in snelgevroren producten die de consument kan kopen.

 

 

De verpakkingslijn TOUPACK Intelligent Weighing Packaging is een multifunctioneel apparaat dat zorgvuldig is ontworpen om te voldoen aan de kwantitatieve verpakkingsbehoeften van verschillende diepgevroren voedingsmiddelen.Gebaseerd op de kenmerken van verschillende materialen, bieden wij optimale oplossingen om de efficiëntie en precisie van het verpakkingsproces te garanderen.maar kan zich ook aanpassen aan de koude en lage temperatuur werkomgeving, waardoor uw productielijn flexibeler en betrouwbaarder wordt.

 

 

DEEL 01 Weeg- en verpakkingssysteem voor bevroren knoflook

 

laatste bedrijfsnieuws over Bevroren knoflook & vleesballen weeg- en verpakkingssysteem  0

 

 

Oplossing: Neigend vervoerband + 14 koppen Multihead weegmachine + Z-type emmerlift + Rotary (Vacuum) bag packing machine

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Bevroren knoflook & vleesballen weeg- en verpakkingssysteem  1

 

 

 

  

 

 

 

GEBRUIKSFUNCTIE

 

Geavanceerde blanking technologie:We hebben geavanceerde materiaal slide blanking technologie geïntroduceerd om slim te voorkomen dat de problemen van het verpletteren en vastzitten materialen en zorgen voor een soepele voortgang van het productieproces.

 

 

Prachtig ontworpen coating: De combinatie van gemodelleerde platen en tefloncoating geeft het product niet alleen een unieke uitstraling, maar biedt ook een ideale omgeving voor het hanteren van kleverige materialen.Dit ontwerp maakt het materiaal gemakkelijk los te laten, gladde val, verbetering van de productie efficiëntie.

 

Extreme waterdichtheid: onze producten bereiken IP65 waterdichtheid en hebben uitstekende waterdichte prestaties.die het schoonmaakwerk zeer gemakkelijk maakt en waardevolle productietijd bespaart.

 

 

 

 

 

DEEL 02 Verpakkings- en weegsysteem voor bevroren vleesballen

 

laatste bedrijfsnieuws over Bevroren knoflook & vleesballen weeg- en verpakkingssysteem  2

 

Het Frozen Meatball Weighing and Packing System is een slim apparaat dat is ontworpen voor de productie van bevroren gehaktballen om de efficiëntie, nauwkeurigheid en aanpasbaarheid van het verpakkingsproces te verbeteren.Het systeem maakt gebruik van geavanceerde weegtechnologie om het precieze en controleerbare gewicht van elke bevroren gehaktballen te garanderen., waardoor kwalitatief hoogwaardige kwantitatieve verpakkingen worden bereikt.

 

 

Oplossing: Z-type emmerlift + 14-hoofdige multihead weiger + werkplatform (speciaal gemaakt)

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Bevroren knoflook & vleesballen weeg- en verpakkingssysteem  3

 

  

 

 

TECHNISCHE specificatie

 

Doelgewicht: 454 gram.

Gewichtsnauwkeurigheid: ± 0,5 g

Weegsnelheid: 65 BPM.

 

De keuze voor een bevroren vleesballen weeg- en verpakkingssysteem draagt niet alleen bij tot het verbeteren van het technische niveau van de productielijn, maar biedt ook een betrouwbare,een efficiënte en precieze oplossing voor de productie van bevroren voedsel.

 

 

De keuze voor een bevroren vleesballen weeg- en verpakkingssysteem draagt niet alleen bij tot het verbeteren van het technische niveau van de productielijn, maar biedt ook een betrouwbare,een efficiënte en precieze oplossing voor de productie van bevroren voedsel.

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.