Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over 「TOUPACK x Lay's」Potato Chips Weeg- en verpakkingssysteem
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

「TOUPACK x Lay's」Potato Chips Weeg- en verpakkingssysteem

2023-07-24

Het laatste nieuws van het bedrijf over 「TOUPACK x Lay's」Potato Chips Weeg- en verpakkingssysteem

 

 

 

TOUPACK heeft tot aangepaste chips die geleid wegen en het verpakkende systeem voor legde, het belangrijke de chipsmerk van de wereld. Dit systeem zal legde efficiënter, nauwkeurig en sneller productiviteit om toelaten te zijn.

 

laatste bedrijfsnieuws over 「TOUPACK x Lay's」Potato Chips Weeg- en verpakkingssysteem 0

 

Legden is een merk van chips door Pepsico, een Amerikaans voedsel en een drankbedrijf dat worden bezeten en in werking worden gesteld. Legden spaanders zijn gekend voor hun diverse aroma's en knapperige texturen, met inbegrip van vlakte, zout, tomaat, yoghurt en ui.

 

 

# Wegende en Verpakkende Systemen voor Chips - Oplossingen #

 

 

laatste bedrijfsnieuws over 「TOUPACK x Lay's」Potato Chips Weeg- en verpakkingssysteem 1

 

 

 

# Wegend en Verpakkend Systeem voor Aardappel spaander-Functionele Eigenschappen #

 

 • Superieure Nauwkeurigheid

Uitgerust met gevorderde ladingscellen en nauwkeurige algoritmen, verzekert het de intelligente chips wegende en verpakkende systeem van TZY het nauwkeurige gewicht van elke chipszak en vermijdt te vol doend of underfilling. Elke spaander zal volkomen de uiteindelijke achtervolging van Ritz van kwaliteit aantonen.

 • Automatiseringsefficiency

Het systeem wendt intelligente automatische verpakkingsfuncties aan om spaanders in zakken en zonder fout, zonder menselijke interventie snel te vullen. De productielijn zal efficiënt, beduidend het drukken van loonkosten en het verbeteren van productiviteit en capaciteit in werking stellen.

 • Flexibele aanpassing

Heeft het wegende en verpakkende systeem van Tianzhiye intelligente chips flexibele aanpassingscapaciteit om aan verschillende verpakkingsspecificaties en productbehoeften aan te passen. Hetzij in kleine zakken of grote pakketten samen, komen onze systemen legden diverse marktbehoeften.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over 「TOUPACK x Lay's」Potato Chips Weeg- en verpakkingssysteem 2

 

 

 

Is het de chips wegende en verpakkende systeem ook uitgerust met een vultrechter schoonmakende die muur wordt ontworpen om hygiënische, nauwkeurige het wegen resultaten, het leven van het verhogingsmateriaal te verzekeren en productkwaliteitsnormen te handhaven. Dit helpt om de gezondheid en de veiligheid van consumenten te beschermen en verbetert de prestaties en de betrouwbaarheid van de combinatieschalen.

 

 • Vultrechter Schoonmakende Muur

Zijn de chips wegende en verpakkende systemen ook uitgerust met een vultrechter schoonmakende die muur, wordt ontworpen om hygiënische, nauwkeurige het wegen resultaten, het leven van het verhogingsmateriaal te verzekeren en productkwaliteitsnormen te handhaven. Dit helpt om de gezondheid en de veiligheid van de consument te beschermen en verbetert de prestaties en de betrouwbaarheid van de combinatieschalen.

 • Hygiëne en veiligheid

De de vultrechtermuren van de combinatieschaal kunnen vuil, residu en bacteriën accumuleren. Het regelmatige schoonmaken elimineert deze verontreinigende stoffen en zorgt ervoor dat de vultrechter wordt gezuiverd om kruisbesmetting en voedselveiligheidkwesties te verhinderen.

 • Het nauwkeurige wegen

Het vuil en het residu op de vultrechtermuren kunnen de nauwkeurigheid van de schaal beïnvloeden. Door de vultrechtermuren schoon te maken, kunnen deze mengende factoren worden geëlimineerd, verzekerend de nauwkeurigheid van de combinatieschalen voor nauwkeurige het wegen resultaten.

 • Verhoogde levensduur

Het regelmatige schoonmaken van de vultrechtermuren zal de levensduur van de combinatieschaal uitbreiden. De accumulatie van vuil en residu kan schade aan het materiaal veroorzaken, die tot defect of schade leiden. Het schoonmaken houdt in goede staat materiaal en vermindert de behoefte aan reparaties en vervangingen.

 • Het handhaven van kwaliteitsnormen

In sommige industrieën, in het bijzonder het voedsel en farmaceutische industrieën, zijn de productkwaliteit en de hygiëne-eisen zeer stringent. Het schoonmaken van de muren van de vultrechters van de combinatieschaal is een belangrijk stuk van het ervoor zorgen dat het product aan de normen voldoet die worden vereist om aan regelgevende vereisten en klantenverwachtingen te voldoen.

 

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.