Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Gewichting van tofu met olie
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Gewichting van tofu met olie

2024-03-15

Het laatste nieuws van het bedrijf over Gewichting van tofu met olie

 

 

 

 

 

 

Video van de verpakking van olie-tofu

 

De Commissie heeft de Commissie verzocht om de volgende informatie te verstrekken:

 

 

Het weeg- en verpakkingssysteem voor olie-tofu is geschikt voor allerlei producten die moeten worden gewogen en verpakt, zoals gehaktballen, gedroogd fruit, visballen, enz.

 

laatste bedrijfsnieuws over Gewichting van tofu met olie  0

 

 

 

 

1°Klimlift:De gebruikte lift wordt gebruikt om de tofu van de grond of de opslagruimte naar de hoogte van de weegtafel te tillen, waardoor een soepel en consistent proces wordt gewaarborgd.

 

 

2×14 kop combinatiewaagschalen:Met behulp van technologie voor het wegen met meerdere koppen kunnen meerdere olietofu's tegelijkertijd worden gewogen.verbetering van het gewicht en het juiste gewicht van elk pakket olie-tofu.

 

 

 

3 Verpakkingsmachine voor zakjes:In overeenstemming met het gewicht van de olie-tofu wordt deze na afwegen automatisch in een vooraf voorbereide zak geladen en verzegeld om de hygiëne en veiligheid van het product te waarborgen.

 

 

 

4·Supportplatform:Zorg voor een stabiel werkoppervlak voor het personeel om de werking van het weeg- en verpakkingssysteem te bedienen en te controleren;evenals het opslaan van de benodigde verpakkingsmaterialen en gereedschappen.

 

 

 

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.