Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Geval die het Wegen delen & Oplossing verpakken aan Voedsel voor huisdierenproducten
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Geval die het Wegen delen & Oplossing verpakken aan Voedsel voor huisdierenproducten

2022-03-28

Het laatste nieuws van het bedrijf over Geval die het Wegen delen & Oplossing verpakken aan Voedsel voor huisdierenproducten

 

Wordt het dit voedsel voor huisdieren wegende en verpakkende systeem ontworpen om met veelvoudige materiaalsystemen worden geïntegreerd, die het mengen van tien verschillend voer in verschillende aandelen en de verpakking volgens verschillende kwantitatieve waarden kunnen realiseren zich, die aan de kwantitatieve vereisten van huisdieren van diverse leeftijden in de markt kunnen voldoen. eet.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Geval die het Wegen delen & Oplossing verpakken aan Voedsel voor huisdierenproducten  0

 

 

Het systeem kan orden plaatsen door de mobiele toepassing, de orden ontmantelen in de achtergrond en productie schikken, en hen overbrengen aan het systeem door Ethernet om productie uit te voeren. Tijdens het productieproces, kan de klant het volledige proces in realtime controleren, en na de productie wordt voltooid, zullen de productiegegevens automatisch gevoed worden terug naar de cliënt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Geval die het Wegen delen & Oplossing verpakken aan Voedsel voor huisdierenproducten  1

 

 

De grootste eigenschap van dit systeem is dat het de ordeproductie van kleine hoeveelheden en vele verscheidenheden kan ontmoeten geen die de gewone fabrieken kunnen doen, en de Industrie 4,0 kan realiseren intelligente verpakking op een geautomatiseerde, intelligente en efficiënte manier.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Geval die het Wegen delen & Oplossing verpakken aan Voedsel voor huisdierenproducten  2

 

 

De totstandbrenging van de systeemfunctie: cliëntapplet APP die orden→ ERP ordedemontage ontvangen en → hogere en lagere de uitwisselings→ centrale geïntegreerde controle sorteren van computergegevens (met inbegrip van materiaal die mengen zich)

 

 

10 onafhankelijke automatische het doseren wegende systemen facultatief volgens recept.

automatisch gewichtscontrolesysteem volgens productgewicht.

van de metaalopsporing en verwerping systeem.

facultatieve onafhankelijke zak 2 die systemen volgens zaktype maken, met inbegrip van druk in real time van productinformatie.

 

 

Nadat de cliënt de orde ontvangt, wordt de orde automatisch geschikt voor productie, de controle in real time in het locale area network, is de informatie ter plaatse in een oogopslag duidelijk, digitale productie en digitaal beheer.

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.