Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Tentoonstellingsoverzicht|TOUPACK intelligentie bij de 133ste Kantonmarkt
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Tentoonstellingsoverzicht|TOUPACK intelligentie bij de 133ste Kantonmarkt

2023-04-19

Het laatste nieuws van het bedrijf over Tentoonstellingsoverzicht|TOUPACK intelligentie bij de 133ste Kantonmarkt

 

 

 

 

 

Op 15 April, werd de 133ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China („Kantonmarkt“) officieel gelanceerd na drie jaar van afwezigheid, en globale opnieuw hier verzamelde klanten. Als vernieuwer op het gebied van het intelligente wegen en verpakking in China, Intelligente kon TOUPACK natuurlijk niet deze tentoonstelling missen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Tentoonstellingsoverzicht|TOUPACK intelligentie bij de 133ste Kantonmarkt  0

 

 

Als één van de exposanten, Intelligent het Materiaalco. van Guangdong TOUPACK, toonde Ltd zijn ontwikkelde producten 14 hoofdhoge snelheids wegende en verpakkende machine en de automatische gewichtscontroleur van CW95 bij deze markt. De twee machines trokken de aandacht van vele kopers met hun mooie verschijning en uitstekende kwaliteit aan, en het enthousiasme van onderhandeling ter plaatse was hoog.

 

laatste bedrijfsnieuws over Tentoonstellingsoverzicht|TOUPACK intelligentie bij de 133ste Kantonmarkt  1

 

 

 

Bij de tentoonstellingsplaats, introduceerde het verkooppersoneel bij de cabine enthousiast de eigenschappen en de voordelen van de producten aan de kopers, beantwoordde hun vragen en verstrekte relevante informatie en steekproeven. Men begrijpt dat TOUPACK-de Intelligentie bijna 100 adreskaartjes van kopers twee dagen vóór de markt heeft ontvangen, en meer kopers hebben contactgegevens aan elkaar toegevoegd om verdere onderhandeling te houden.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Tentoonstellingsoverzicht|TOUPACK intelligentie bij de 133ste Kantonmarkt  2

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Tentoonstellingsoverzicht|TOUPACK intelligentie bij de 133ste Kantonmarkt  3

 

 

 

 

Het succes van deze Kantonmarkt niet alleen verstrekt een platform voor ondernemingen om hun sterkte en producten te tonen, maar ook biedt een mogelijkheid voor binnenlandse en buitenlandse kopers om de Chinese markt en de ondernemingen te begrijpen, die helpen om de ontwikkeling van binnenlandse en buitenlandse handel te bevorderen. Tegelijkertijd, zal ons bedrijf investering in onderzoek en ontwikkeling blijven verhogen, en blijven de producten en de diensten meer van uitstekende kwaliteit introduceren om klanten van een betere ervaring te voorzien.

 

laatste bedrijfsnieuws over Tentoonstellingsoverzicht|TOUPACK intelligentie bij de 133ste Kantonmarkt  4

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.