Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Aanval op de Qingdao Vissenbeurs, prachtig allemaal in stand A4-0819!
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Aanval op de Qingdao Vissenbeurs, prachtig allemaal in stand A4-0819!

2023-10-27

Het laatste nieuws van het bedrijf over Aanval op de Qingdao Vissenbeurs, prachtig allemaal in stand A4-0819!

 

 

 

 

 

Op 25 oktober 2023 begon de Qingdao Fishing Expo, een driedaags evenement dat visserijdeskundigen, ondernemers en bezoekers uit de hele wereld trok.Guangdong TOUPACK Intelligent Equipment Co.., LTD., een dochteronderneming van de TOPTIC TICH (Zhongshan) Co., LTD., met de in-line zes gewichtssorteermachine verscheen.

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Aanval op de Qingdao Vissenbeurs, prachtig allemaal in stand A4-0819!  0

 

 

 

TOPTIC TICH (Zhongshan) Co., LTD., richt zich op het leveren van automatische controlewagers, metaaldetectiemachines, röntgendetectoren,andere apparatuur voor het sorteren van gewichtenOp de tentoonstellingslocatie tonen wij een gevarieerde en meercategorische productstructuur, met een rijke verscheidenheid aan categorieën en stijlen.om een breed scala aan productkeuzes en kwaliteitsdiensten te bieden aan de meeste klanten.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Aanval op de Qingdao Vissenbeurs, prachtig allemaal in stand A4-0819!  1

 

 

 

Op de tentoonstelling beantwoordden het professionele verkoopteam en het technische personeel van TOPTIC Company niet alleen de vragen van de bezoekers in detail,maar ook de efficiënte werking van de in-line zes gewicht sorteermachine, en heeft aangetoond dat de apparatuur nauwkeurig kan sorteren en gewichtsclassificeren op verschillende visproducten.

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Aanval op de Qingdao Vissenbeurs, prachtig allemaal in stand A4-0819!  2

 

 

 

Deze in-line zes-niveaus gewichtssorteerder wordt veel gebruikt in zee-, water-, vis-, pluimvee-, diepvriesproducten en andere producten,die kan worden gesorteerd en gewichtsgedeeld bij hoge snelheid en hoge precisie om de efficiënte werking van de productielijn te ondersteunen.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Aanval op de Qingdao Vissenbeurs, prachtig allemaal in stand A4-0819!  3

 

 

Deel 01

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Aanval op de Qingdao Vissenbeurs, prachtig allemaal in stand A4-0819!  4

 

 

Gewichtsbereik: ≤ 5000 g

Sortingsnauwkeurigheid: ±5~10 g

Maximale sorteringssnelheid: 80-100 BPM

 

 

Vers vis sorteren geval is van toepassing op de in-line zes gewicht sorteren machine, deze machine neemt geavanceerde ophanging rocker arm culling type sorteren technologie,kan de sorteringsparameters automatisch aanpassen aan verschillende soorten en maten visHet is de bedoeling dat de vissen in de verschillende categorieën worden gesorteerd, zodat elke vis de vooraf ingestelde gewichtsklasse bereikt.

 

 

 

Deel 02

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Aanval op de Qingdao Vissenbeurs, prachtig allemaal in stand A4-0819!  5

 

 

Gewichtsbereik: 10 g tot 1000 g

Sortingsnauwkeurigheid: ±0,3 g

Maximale sorteringssnelheid: 160 bpm

 

 

De hele kip gewicht sorteermachine gebruikt acht niveaus van gewicht sorteermachine, met behulp van de sorteermethode van flip-out,die snel en nauwkeurig kunnen worden ingedeeld volgens de verschillende gewichten van het hele kip, en in het sorteringsproces kan het producten die niet aan de normen voldoen nauwkeurig verwijderen, waardoor de nauwkeurigheid en kwaliteit van de producten worden gewaarborgd.

 

 

 

 

 

Deel 03

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Aanval op de Qingdao Vissenbeurs, prachtig allemaal in stand A4-0819!  6

 

 

Gewichtsbereik: ≤ 500 g

Gewichtsnauwkeurigheid: ±0,5 g~±3 g

Maximale overdrachtssnelheid: 250 bpm (afhankelijk van de handmatige ontladingssnelheid)

 

 

De dubbelkanaal roterende meerfaseseparatie gebruikt de geneigde eliminatiemethode voor een breed scala van toepassingen, en we hebben verschillende succesvolle scheiding gevallen,met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de scheiding van kippenpotenEen multistage sorteermachine kan producten van alle vormen en maten verwerken en zorgt voor een nauwkeurig en efficiënt sorteringsproces bij hoge snelheden.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Aanval op de Qingdao Vissenbeurs, prachtig allemaal in stand A4-0819!  7

 

 

Ons technisch team heeft ruime ervaring in het op maat maken van de meest geschikte sorteringsoplossing volgens de behoeften van onze klanten.Of het nu een technische uitdaging is van de grootte van een kippenvleugel of een uitdaging van de grootte van een fruit.Met onze technologie en uitrusting krijgt u de beste sorteringsresultaten.de kwaliteit van het product verbeteren en voldoen aan de behoeften van de markt.

 

 

De tentoonstelling gaat nog steeds door en TOPTIC zal op de aankomst van klanten wachten op stand A4-0819 van het Qingdao Hongdao International Convention and Exhibition Center.

 

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.