Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Bekijk de hoogtepunten van de tentoonstellingslocatie Canton Fair, TOUPACK!
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Bekijk de hoogtepunten van de tentoonstellingslocatie Canton Fair, TOUPACK!

2024-04-17

Het laatste nieuws van het bedrijf over Bekijk de hoogtepunten van de tentoonstellingslocatie Canton Fair, TOUPACK!

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Bekijk de hoogtepunten van de tentoonstellingslocatie Canton Fair, TOUPACK!  0

 

 

 

Op 15 april werd de 135e Kantonbeurs in Guangzhou geopend. Uitstallers van over de hele wereld met verschillende huidskleuren kwamen samen om dit internationale voorjaarsfeest bij te wonen.De Canton Fair van dit jaar werd gehouden in Guangzhou Pazhou International Convention and Exhibition Center., met 29 000 exposanten, waarvan 28 600 export- en 680 import-exposanten.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Bekijk de hoogtepunten van de tentoonstellingslocatie Canton Fair, TOUPACK!  1

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Bekijk de hoogtepunten van de tentoonstellingslocatie Canton Fair, TOUPACK!  2

 

 

 

Op de eerste dag van de ontwikkeling trok de stand van Guangdong TOUPACK Intelligent Equipment Co., Ltd. zakenmensen uit binnen- en buitenland aan om te stoppen en te bezoeken.De verkoopselite van het bedrijf introduceerde enthousiast de tentoonstellingsmachine van het bedrijf aan elke bezoeker., waardoor bezoekers de prestaties en kenmerken van het product van dichtbij kunnen begrijpen.De twee partijen hebben gedetailleerde onderhandelingen gevoerd over samenwerkingsprojecten., technologische innovatie en andere aspecten.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Bekijk de hoogtepunten van de tentoonstellingslocatie Canton Fair, TOUPACK!  3

 

 

Op deze beurs heeft TOUPACK Company om aan de verschillende marktbehoeften te voldoen twee intelligente weeg- en verpakkingsmachines getoond, namelijk:met een vermogen van niet meer dan 30 WHet verschijnen van deze twee machines biedt onze klanten flexibele en efficiëntere verpakkingsoplossingen.

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Bekijk de hoogtepunten van de tentoonstellingslocatie Canton Fair, TOUPACK!  4

 

 

 

 

 

0114 hoofd hogesnelheidswag- en verpakkingsmachine

 

laatste bedrijfsnieuws over Bekijk de hoogtepunten van de tentoonstellingslocatie Canton Fair, TOUPACK!  5

 

 

 

 

De hogesnelheidsweeg- en verpakkingsmachine is een van de belangrijkste aanbevolen producten van TOUPACK Company.maar integreert ook een geavanceerd automatisch verpakkingssysteemDoor middel van hoogprecisie sensoren, om de nauwkeurige detectie van het productgewicht te bereiken, om de consistentie en kwaliteit van de verpakking te waarborgen.Het automatische verpakkingssysteem kan automatisch de verpakkingsparameters aanpassen volgens het gewicht en de grootte van het product om gepersonaliseerde, op maat gemaakte verpakkingen te bereiken, waardoor de productie-efficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd en de kwaliteit en integriteit van de productverpakking worden gewaarborgd.

 

 

 

 

02 ‘Machine voor het verpakken van netzakken, half-automatisch

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Bekijk de hoogtepunten van de tentoonstellingslocatie Canton Fair, TOUPACK!  6

 

 

 

 

 

De semi-automatische netzakverpakkingsmachine is een flexibele verpakkingsoplossing ontworpen door TOUPACK voor producten van verschillende vormen en afmetingen.groenten en andere productenDe machine is gemakkelijk te bedienen en aanpasbaar en kan de verpakkingsparameters snel aanpassen aan de grootte en vorm van het product om een efficiënte verpakking te bereiken.Of het nu om allerlei soorten fruit of groenten gaat, kan de verpakking in korte tijd worden voltooid om het product vers en compleet te houden.

 

 

 

De tentoonstelling duurt 5 dagen. TOUPACK Smart stand nr. 19.1H07, kijken uit naar uw bezoek!

 

 

 

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.