Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Systemen voor het wegen en verpakken van meloenen en rijst en festa della mamma
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Systemen voor het wegen en verpakken van meloenen en rijst en festa della mamma

2024-05-13

Het laatste nieuws van het bedrijf over Systemen voor het wegen en verpakken van meloenen en rijst en festa della mamma

Het weeg- en verpakkingssysteem voor de zaden van de meloenen bestaat uit een vibrante voedingsbak, een ophef van het rampicante type, een gecombineerde balans en veertien tests van 2,5 liter machine voor het bakken van zakken, met het doel een efficiënte en nauwkeurige kwantitatieve weeg- en verpakkingsdienst te bieden voor de formulering van kleine granulaire materialen.L'adozione di quattordi balance combinata da 2Met een capaciteit van 1,5 liter, met een hoge efficiëntie en precisie, kan aan de eisen van het automatisch wegen en verpakken van meloensamen en andere materialen worden voldaan.

laatste bedrijfsnieuws over Systemen voor het wegen en verpakken van meloenen en rijst en festa della mamma  0laatste bedrijfsnieuws over Systemen voor het wegen en verpakken van meloenen en rijst en festa della mamma  1

 

Systemen voor het wegen en verpakken van zaden van meloenen:

Bilancia combinata a quattordi test da 2,5L + confezionatrice di sacchetti

Gewicht: 95 g

Precisione di pesatura: ±0,5 g

Versnellingssnelheid: 40 rpm

 

Toepassingsgebied

Het systeem is geschikt voor een verscheidenheid aan kleine granulaire materialen met een goede vloeibaarheid, waaronder thee, zaad, fagioli, noten, noccioline enz.

 

Samenstelling van het systeem

laatste bedrijfsnieuws over Systemen voor het wegen en verpakken van meloenen en rijst en festa della mamma  2

Functionele kenmerken

1 Functie van efficiënte en nauwkeurige weegschaal: de gecombineerde balans van5L en 14T nemen een geavanceerde weegtechnologie aan om de nauwkeurigheid en stabiliteit van het weegsel te garanderen en de productie-efficiëntie te verbeteren..

Geautomatiseerd wegen en verpakken: het gehele systeem kan het wegen en verpakken automatisch voltooien.Vermindering van de handmatige interventie en verbetering van de efficiëntie en samenhang van de productie.

Formulering en dosering van kleine granulaire materialen: het systeem is in staat om nauwkeurig kleine granulaire materialen te formuleren en te wegen om aan verschillende formuleringseisen te voldoen.

Flexibiliteit: de parameters van het gewicht en de verpakking kunnen op verzoek worden aangepast aan producten met verschillende specificaties en vereisten.


 

Caratteristiche meccaniche (mechanische kenmerken)

1 Alimentator vibrante: vervoert granulaire materialen van kleine afmetingen, zoals een half meloen, in een opeenvolgend proces door middel van vibratie,om een continue voorziening van materialen te garanderen.

2 Lifting van een ladder: gebruik een ladderontwerp om materialen op een passende hoogte te tillen om aan de eisen van gewicht en verpakking te voldoen.

3 Balance combined with fourteen 2.5 liter weighing: met behulp van een multi-weighing test, kan verschillende materialen tegelijkertijd worden gewogen om de efficiëntie van het wegen te verbeteren.

Tassenverpakkingsmachine: de zware materialen worden automatisch ingebakken en verzegeld om het verpakkingsproces te voltooien, geschikt voor verschillende soorten zakken.

 

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Systemen voor het wegen en verpakken van meloenen en rijst en festa della mamma  3

Bilanciering van een combinatie van 24 proeven, gespecialiseerd in de diensten van kwantitatieve weeging en verpakking van kleine granulaire materialen,Ze garanderen een hoge efficiëntie en precisie..

 

laatste bedrijfsnieuws over Systemen voor het wegen en verpakken van meloenen en rijst en festa della mamma  4

Doelgrootte: 50 g

Versnelling van de test: 200 rpm

Precisione di pesatura: ±0,5 g

 

laatste bedrijfsnieuws over Systemen voor het wegen en verpakken van meloenen en rijst en festa della mamma  5

Peso doel: 20 g

Testsnelheid: 180 rpm

Precisione di pesatura: ±0,3 g

 

Caratteristiche meccaniche (mechanische kenmerken)

1 Type van gecombineerde balans: een gecombineerde balans met een gewicht van 25 kg met een hoge en efficiënte gewichtskracht.

2 Toepassingsgebied: ontworpen voor het nauwkeurig wegen en verpakken van rijst en andere kleine granulaire materialen,in staat om aan de behoeften van de rijstproductielijnen te voldoen.

3 Verifiëringssnelheid: het systeem kan een gewichtssnelheid van 200 maal per minuut bereiken, waardoor een hoge efficiëntie wordt gewaarborgd en het zich aanpast aan de behoeften van de productielijnen.

4 Gewichtingsnauwkeurigheid: heeft een hooggewichtingsvermogen met een nauwkeurigheid van ± 0,5 g om het precieze gewicht van elke rijstzak te garanderen en te voldoen aan de kwaliteitsnormen van het product en de behoeften van de klant.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.