Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over De Jaarlijkse Conferentie Succesvolle conclusie van TOUPACK 2023!
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

De Jaarlijkse Conferentie Succesvolle conclusie van TOUPACK 2023!

2023-02-01

Het laatste nieuws van het bedrijf over De Jaarlijkse Conferentie Succesvolle conclusie van TOUPACK 2023!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

de oratie van de leider

  

 

 

 

Vóór de jaarlijkse vergadering, Hong Lee, voorzitter van Intelligent het Materiaalco. van Guangdong TOUPACK, leverde Ltd een toespraak die, die oprechte groeten en beste wensen uitbreiden tot de bezoekende gasten en de werknemers van de groep, en afgelopen herzien en zich op de toekomst met iedereen verheugen.

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over De Jaarlijkse Conferentie Succesvolle conclusie van TOUPACK 2023!  0

                                                                                                                                      Voorzitter Hong Lee

 

 

Hong Lee: In het verleden 2022, zijn wij door een buitengewone reis samen gegaan. Ondanks vele moeilijkheden en voor- en tegenspoed, hebben wij goede resultaten bereikt. Onze verkoop richt en de verkoopopbrengst is vorig jaar gestegen met 36% tijdens dezelfde periode, en ons de uitvoeraandeel is vorig jaar gestegen met meer dan 40% tijdens dezelfde periode. Dit is het resultaat van onze inspanningen en de steun van diverse sectoren.

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over De Jaarlijkse Conferentie Succesvolle conclusie van TOUPACK 2023!  1

Voorzitter Hong Lee

 

 

In het Nieuwjaar, hebben wij sommige ideeën en plannen. Wij zullen meer nauw met alle gangen van het leven samenwerken, zodat iedereen kan van mening zijn dat Toupack een open, onbevangen en onrealistische Toupack is, en wij zijn bereid om vooruitgang samen met edelen te boeken. Ons doel is een een eeuw oude onderneming te zijn, en ons ideaal moet grote bijdragen tot China en zelfs de wereld leveren.

 

 

 

wegens fysiek ongemak, kon de algemene manager Shelly Li niet de gebeurtenis persoonlijk bijwonen en het publiek via video ontmoeten. Mevr. Li zei dat slechts door vooruitgang actief te boeken, constant het activeren van de organisatie en team die, onophoudelijk de capaciteit verbeteren, actief het ondernemingsklimaat verbeteren, en effectief risico's het controleren, wij stevige fundamenten voor de toekomstige overleving van het bedrijf en ontwikkeling kan leggen en de bedrijfsdiedoelstellingen bereiken in 2023 worden geplaatst. Daartoe, zouden wij stevig en onophoudelijk in onderzoek en ontwikkeling moeten investeren, betere producten, de diensten en intelligente ervaring voor gebruikers, en gebruik AI en grote gegevens blijven brengen om de industrie 4,0 te helpen, de digitale kans in alle gangen van het leven met beide handen aan te grijpen, de efficiënte groei te bereiken, en de vaste pionier en de leider van intelligente het wegen verpakkingstechnologie te worden.

 

 

 

 

 

Lofconferentie

  

 

 

 

 

De bemoedigende verwezenlijkingen van het bedrijf in 2022 kunnen niet van de inspanningen van alle collega's worden gescheiden. Om iedereen te danken en aan te bevelen voor hun bijdragen tot de consensus in het afgelopen jaar, heeft het bedrijf opstelling vier eretoekenning, namelijk „Jaarlijkse Uitstekende Werknemer“, de „Jaarlijkse Toekenning van de Verkoopvoortreffelijkheid“, „Tweede Prijs van Rationalisatievoorstel“ en „de Toekenning van de Technologieinnovatie“.

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over De Jaarlijkse Conferentie Succesvolle conclusie van TOUPACK 2023!  2

 

 

 

 

 

BEDRIJFcultuur

Visie: Toupack, Op wereldschaal

Waarde: Regels zich te gedragen, regels om dingen te doen.

Opdracht: Ethiek, Kwaliteit en Merk.

Bedrijfsfilosofie: Nadruk op markt en kwaliteit.

 

 

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over De Jaarlijkse Conferentie Succesvolle conclusie van TOUPACK 2023!  3

Groepsfoto van jaarlijkse vergadering

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.