Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over TOUPACK Intelligent verscheen op de 134e kantonbeurs, de tentoonstelling was prachtig!
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

TOUPACK Intelligent verscheen op de 134e kantonbeurs, de tentoonstelling was prachtig!

2023-10-17

Het laatste nieuws van het bedrijf over TOUPACK Intelligent verscheen op de 134e kantonbeurs, de tentoonstelling was prachtig!

 

 

 

De 134e China Import and Export Fair (Canton Fair) begon op de ochtend van 15 oktober.met een levendige sfeer in de tentoonstellingszaal.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK Intelligent verscheen op de 134e kantonbeurs, de tentoonstelling was prachtig!  0

 

 

Guangdong TOUPACK Intelligent Equipment Co., Ltd. heeft een rijke ervaring en toonaangevende technologie op het gebied van intelligente weegverpakkingen.en voortdurend innovatie en onderzoek en ontwikkeling uitvoertHet bedrijf zet altijd de behoeften van de klant op de eerste plaats en biedt op maat gemaakte oplossingen.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK Intelligent verscheen op de 134e kantonbeurs, de tentoonstelling was prachtig!  1

 

 

 

TOUPACK heeft altijd een nauwe samenwerking met onze klanten opgebouwd en zij zijn onze effectieve partners in ons ontwikkelingsproces.We hebben uitgebreide uitwisselingen en discussies gehad met een aantal oude klanten.De voortzetting van deze samenwerking is niet alleen een erkenning van onze producten en diensten,maar ook een vertrouwen en steun voor onze langetermijnpartnerschap.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK Intelligent verscheen op de 134e kantonbeurs, de tentoonstelling was prachtig!  2

 

Tegelijkertijd zijn we actief op zoek naar nieuwe partners.We hebben contact opgenomen met een aantal nieuwe klanten en besproken de mogelijkheid om samen te werken.Op de werkplek,we hebben onze productkenmerken en technische voordelen in detail geïntroduceerdDoor de uitwisseling van visitekaartjes en diepgaande gesprekken, heeft de Europese Commissie de mogelijkheid geboden om een aantal van de belangrijkste onderwerpen van de Europese Unie te bespreken.we hebben een beter begrip van elkaars behoeften en hebben de basis gelegd voor toekomstige samenwerking.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK Intelligent verscheen op de 134e kantonbeurs, de tentoonstelling was prachtig!  3

 

 

Om aan de verschillende marktbehoeften te voldoen, bracht TOUPACK Company op deze beurs twee intelligente weeg- en verpakkingsmachines:met een vermogen van niet meer dan 30 WHet verschijnen van deze twee machines biedt onze klanten flexibele en efficiëntere verpakkingsoplossingen.

 

 

 

 

01

 

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK Intelligent verscheen op de 134e kantonbeurs, de tentoonstelling was prachtig!  4

 

 

De hogesnelheidsweeg- en verpakkingsmachine is een van de belangrijkste aanbevolen producten van TOUPACK Company.maar integreert ook een geavanceerd automatisch verpakkingssysteemDoor middel van hoogprecisie sensoren, om de nauwkeurige detectie van het productgewicht te bereiken, om de consistentie en kwaliteit van de verpakking te waarborgen.Het automatische verpakkingssysteem kan automatisch de verpakkingsparameters aanpassen volgens het gewicht en de grootte van het product om gepersonaliseerde, op maat gemaakte verpakkingen te bereiken, waardoor de productie-efficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd en de kwaliteit en integriteit van de productverpakking worden gewaarborgd.

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK Intelligent verscheen op de 134e kantonbeurs, de tentoonstelling was prachtig!  5

 

 

 

02

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK Intelligent verscheen op de 134e kantonbeurs, de tentoonstelling was prachtig!  6

 

 

De semi-automatische netzakverpakkingsmachine is een flexibele verpakkingsoplossing ontworpen door TOUPACK voor producten van verschillende vormen en afmetingen.groenten en andere productenDe machine is gemakkelijk te bedienen en aanpasbaar en kan de verpakkingsparameters snel aanpassen aan de grootte en vorm van het product om een efficiënte verpakking te bereiken.Of het nu om allerlei soorten fruit of groenten gaat, kan de verpakking in korte tijd worden voltooid om het product vers en compleet te houden.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK Intelligent verscheen op de 134e kantonbeurs, de tentoonstelling was prachtig!  7

 

 

 

De beurs is over twee dagen.

Het karma van de hemel is intelligent.

18.1 A03

Ik wacht op je.

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.