Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over TOUPACK Voedsel voor huisdieren Wegend en Verpakkend Systeem
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

TOUPACK Voedsel voor huisdieren Wegend en Verpakkend Systeem

2022-10-12

Het laatste nieuws van het bedrijf over TOUPACK Voedsel voor huisdieren Wegend en Verpakkend Systeem

 

 

 

 

Gevalvideo

 


 

 

 

Geval: Het ondersteunende Platform + zuigt het Voeden Machine + Materiële Vervoerende Pijp +4 Hoofd Lineaire Weger + Opslagvultrechter + kom-Type Elevator+Packaging Machine + Afgewerkt producttransportband + de Horizontale het Eindigen Transportband + CW300-Detector van de Controleweger +Metal

 

 

Dit wegende en verpakkende systeem van voedsel voor huisdieren wordt ontworpen voor de integratie van veelvoudige materiaalsystemen, die het mengen van tien verschillend voer volgens verschillende aandelen van formule en verpakking volgens verschillende kwantitatieve waarden kunnen realiseren zich, die het kwantitatieve voeden van huisdieren van alle leeftijden in de markt kunnen ontmoeten.

 

De veelvoudige verscheidenheden, is kleine partij de normale marktvraag geworden, hebben de traditionele fabrieken niet kunnen samenkomen. TOUPACK intelligent kan de industrie 4,0 realiseren intelligente automatisch, intelligent en efficiënt verpakking.

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK Voedsel voor huisdieren Wegend en Verpakkend Systeem  0

 

 

 

De klanten plaatsen orden door de mobiele toepassing → demonteren en schikken de productie in het controlesysteem → productie in de fabriekslijn uitvoert. Professionele oplossing van orde aan leveringsvooruitgang het volgen. De klanten kunnen het gehele proces van orde (productie) gemakkelijk controleren (en productgegevens) zonder frequente zorg over levertijd.

 

 

01、volgens de formule kunnen onafhankelijk automatisch het voeden 10 wegend systeem kiezen.

 

02、 →Two onafhankelijke zak-makende systemen kunnen volgens het zaktype, met inbegrip van druk in real time van productinformatie worden geselecteerd.

→Self-aanpast 03、 het systeem van de gewichtsinspectie volgens productgewicht.

→Metal opsporing 04、 en verwijderingssysteem.

05、 die →After de orde ontvangen, het systeem schikken de ordeproductie, de controle in real time in LAN, automatisch digitale productie en digitaal beheer, om alle productiestappen duidelijk en slim te maken.

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK Voedsel voor huisdieren Wegend en Verpakkend Systeem  1

 

 

Het materiaal wordt gemaakt voor het wegen en verpakking van voedsel voor huisdieren, en kan volgens de voedingsbehoeften van huisdieren en automatisch opbrengst worden aangepast. Het heeft een zeer vermenselijkt ontwerp die, die loonkosten besparen en productieefficiency verbeteren.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.