Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over TOUPACK|Reis aan Interpack 2023 in Duitsland
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

TOUPACK|Reis aan Interpack 2023 in Duitsland

2023-05-19

Het laatste nieuws van het bedrijf over TOUPACK|Reis aan Interpack 2023 in Duitsland

 

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK|Reis aan Interpack 2023 in Duitsland  0

 

 

Langverwachte Interpack 2023 zal vanaf 4 Mei aan 10 Mei in de Tentoonstelling en Convention Center van Düsseldorf worden gehouden! Interpack, de grootste en invloedrijkste de verpakkingstentoonstelling van de wereld, wordt georganiseerd door Messe Düsseldorf om de drie jaar en is de grootste, invloedrijkste en meest professionele verpakkingstentoonstelling in de wereld.

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK|Reis aan Interpack 2023 in Duitsland  1laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK|Reis aan Interpack 2023 in Duitsland  2

 

 

Sinds zijn onderneming, Intelligent het Materiaalco. van Guangdong TOUPACK, heeft Ltd aan elke zitting als exposant deelgenomen. In 2020, wegens de epidemie, werd de originele geplande cabine van 48 vierkante meters geannuleerd, en dit keer, gingen wij zover als Duitsland onze klanten bezoeken, en tussen haakjes, wij deelnamen aan deze tentoonstelling als bezoeker, en hadden meer bijgewerkte ervaringen, en het was ook de eerste keer om sinds de epidemie naar het buitenland te gaan.

 

 

01-globaal aandacht en uniciteit

 

Interpack integreert de volledige verpakkende ketting en biedt een volledige waaier van aangepaste verpakkingsoplossingen, met inbegrip van verwerkende en verpakkende machines, verpakkingsmaterialen, productie en de verwerking van machines voor toebehoren en de daarmee verband houdende verpakkende diensten aan. Het is een ideale ruimte over de nieuwe ontwikkelingen in de internationale verpakkingsmarkt te leren en de Europese verpakkingsmarkt te onderzoeken.

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK|Reis aan Interpack 2023 in Duitsland  3

 

 

een 02-lange reis over de oceaan.

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK|Reis aan Interpack 2023 in Duitsland  4

 

Verzenden van duizend e-mail is beter dan één off-line vergadering. Drie jaar van epidemie, en de klanten zijn niet minstens drie jaar samengekomen. Wij namen de kans van de tentoonstelling vele oude klanten te baat te ontmoeten en zaten in de koffie van de tentoonstellingszaal, babbelend terwijl het drinken van koffie, die zowel comfortabel als comfortabel was. Wij brachten onze computers voor het letten van de op videomaterialen, de recentste productinleiding, en omdat wij overvloed van tijd hadden, konden wij de promotiematerialen van ons bedrijf ook spelen. In deze atmosfeer, konden wij dichter aan onze klanten worden en met hen face to face communiceren, zodat vertrouwden zij op ons meer en waren gelukkig om eender welke problemen of nieuwe behoeften te delen die zij in hun werk hebben ontmoet.

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK|Reis aan Interpack 2023 in Duitsland  5

 

Ziend de nieuwe globale verpakking, enkel denkend over de nieuwe verpakkingstechnologie, bereikte dit keer als waarnemer om aan 4 dagen van Interpack deel te nemen een, voor Intelligente TOUPACK om de Europese markt verder uit te breiden, zoekend klantenmiddelen en afzetmogelijkheden.

 

 

03-beroemd Merkententoongestelde voorwerpen in een oogopslag

 

 

Als professionele fabrikant van combinatieschalen, concentreerden wij ons meer op het vertoningsgebied van wegende producten. Ishida, een bekend merk op dit gebied, had een grote cabine. De cabine werd onderverdeeld in verschillende gebieden om het voor bezoekers gemakkelijker te maken om, met inbegrip van het kleine voedselgebied, het verse voedselgebied, het het wegen materiaalgebied en het kwaliteitscontrolegebied te begrijpen en te waarderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK|Reis aan Interpack 2023 in Duitsland  6

 

 

TOUPACK intelligent wordt gewijd aan de ontwikkeling en de productie van het intelligente wegen van, de verpakking van, het testen van en het vervoeren van materiaal. Onze pas ontwikkelde Filp-Type weger wordt ontworpen voor verse voedingsmiddelen, effectief oplossend het het wegen probleem van kleverige materialen. Uniek tik-op wegende vultrechter elimineert de behoefte aan een structuur van de vultrechterdeur, waarbij het voorkomen van materiële vangst wordt vermeden. De golfstructuur van de materiële contactoppervlakte vermindert zeer de wrijving van de contactoppervlakte, effectief verhinderend het materiaal te plakken aan het residuprobleem.

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK|Reis aan Interpack 2023 in Duitsland  7

 

Naast de Filp-Type weger, hebben wij ook een volledig automatische verpakkende die machine van de netwerkzak voor de verpakkingsbehoeften wordt ontworpen ontwikkeld van groenten en vruchten. De machine is uitgerust met mechanische automatische de veranderingsfunctie van de netwerkbuis, die de verpakkingsefficiency kan verbeteren. Het materiële het in zakken doenprocédé is nauwkeurig en betrouwbaar, en verzegelen is vlak. Wij gebruiken elektrocontrole en pneumatische componenten van internationale beroemde merken om de kwaliteit en de stabiliteit van de machine te verzekeren. Bovendien bieden wij een keus van halfautomatische en volledig automatische modellen volgens de de begroting en behoeften van de klant aan.

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK|Reis aan Interpack 2023 in Duitsland  8

 

De show is over, maar is niet over zien onze reis, wat als wij onze oude vrienden niet? Zie u bij PROPAK2023 in Shanghai!

 

 

laatste bedrijfsnieuws over TOUPACK|Reis aan Interpack 2023 in Duitsland  9

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.