Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Waarom is de multi-Hoofdcombinatie het Wegen Schaal zo Nauwkeurig?
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Waarom is de multi-Hoofdcombinatie het Wegen Schaal zo Nauwkeurig?

2023-03-14

Het laatste nieuws van het bedrijf over Waarom is de multi-Hoofdcombinatie het Wegen Schaal zo Nauwkeurig?

Met de snelle ontwikkeling van de moderne industrie, hebben de verpakkingsindustrie in verpakkingsnauwkeurigheid, de verpakkingssnelheid, de verpakkende waaier en andere aspecten ook hogere vereisten, is de traditionele kwantitatieve automatische verpakkingsschaal moeilijk geweest om aan deze vereisten te voldoen, en de schaal van de computercombinatie wordt ontwikkeld onder dit vereiste, het en de traditionele kwantitatieve automatische verpakkingsschaal zijn er de volgende verschillen:

 

 

一、 het verschil in het wegen van nauwkeurigheid door verschillende het wegen principes wordt veroorzaakt dat

 

1.The het wegen het principe is verschillend

 

De kwantitatieve automatische verpakkingsschaal is één kant van het voeden het zij wegen, in de aankomst van de gegevens van het doelgewicht vóór het ononderbroken voeden, wanneer en het verschil van het doelgewicht een weinig aan het voorwerp, d.w.z., na de ruwe meting en toen fijne meting moet worden toegevoegd, zoals het voorwerp is groter of zwaarder wanneer er een grotere fout is, die de nauwkeurigheid van de schaal beïnvloedt. Het computer gecombineerde saldo is samengesteld uit een aantal wegende eenheden met onafhankelijk voer en de lossingsstructuur, het algemene computer gecombineerde saldo is samengesteld uit 8 wegende eenheden ~ 32. De computer gebruikt het principe van permutatie en combinatie om de lading van elke wegende eenheid automatisch te optimaliseren, en verkrijgt het beste en de meesten dicht bij de kwantitatieve waarde van de combinatie voor verpakking. Bijvoorbeeld, zal een schaal van de computercombinatie met tien wegende eenheden elke wegende eenheid wegen en zal de gewichtsgegevens van elke wegende emmer in de computer lezen. De computer zal de optimale combinatie kiezen. Volgens combinatorische wiskunde, kunnen tien wegende eenheden een totaal van 1023 combinaties realiseren, en de computer zal dichtst de combinatie aan de waarde van het doelgewicht van de 1023 combinaties selecteren. Op deze wijze, het bovengenoemde fijne schijt wegen groot, en het is moeilijk om kwantitatieve waarde van het werk te bereiken. De schaal van de computercombinatie neemt dichtst de combinatie aan het doelgewicht als eindresultaat.

 

 

2.The de betrouwbaarheid van testgegevens varieert

 

Omdat de traditionele kwantitatieve automatische verpakkingsschaal het zij wegen voedt, zodat voor Wieser is de sensor in de dynamische situatie van het wegen, als het voorwerp wordt beïnvloed of zal, de sensorinductie van onstabiele die gewichtsgegevens maken sloeg door fout worden veroorzaakt, en het trillingsvoer van de schaal van de computercombinatie op de buffervultrechter wordt uitgevoerd, wordt de wegende vultrechter uitgevoerd in een stabiele situatie, daarom, zijn de verkregen gewichtsgegevens van hoge nauwkeurigheid.

 

 

3.Drop fout

 

Deze fout voor kwantitatieve automatische verpakkingsschaal is een zeer significante fout, het wegen bereikte de waarde van het emmergewicht de vastgestelde waarde, hoewel de elektromagnetische trillingsvoeder heeft opgehouden, maar houdt het ogenblik tegen, wegend emmer aan vibrator een sectie van het bestaan van het geroepen ding uiteindelijk in de emmer veroorzaakte de zogenaamde dalingsfout zal vallen, hoewel wat kwantitatief automatisch gebruik van de verpakkingsschaal om de het voeden tijd te verkorten om de dalingsfout, echter te verminderen, wegens het stroomtarief, voeruniformiteit en andere onzekere factoren, er nog verschillende mate van fout zijn. De computer gecombineerde schaal wordt gevoed van de buffervultrechter aan de wegende vultrechter, is de wegende vultrechter volledig stabiel na het uitgeven van instructies voor het wegen, zodat is er geen dalingsfout.

 

 

二、 het verschil in het wegen van snelheid

 

De traditionele kwantitatieve automatische verpakkingsschaal moet over het algemeen door het het wegen proces van ruwe meting gaan en de fijne meting, vooral de boete die proces meten moet toegevoegd beetje bij beetje zijn, dat oud neemt en de het wegen snelheid beïnvloedt. Bijvoorbeeld, is de het wegen snelheid van de kwantitatieve automatische verpakkingsschaal onder 1 kg over het algemeen in 20 ~ 30 pakken/minuut, en de schaal van de computercombinatie in de snelle optimalisering van de gecombineerde berekening van de computer over het algemeen 14 wegende eenheden van de schaal kan 100 ~ 120 pakken/minuut, 4 ~ sneller bereiken 6 keer dan de het wegen snelheid van de kwantitatieve automatische verpakkingsschaal, en gemakkelijk om met een verscheidenheid van verpakkende machines samen te werken. Verbeter zeer de efficiency van verpakking, geschikter voor de moderne behoeften van het productiebeheer.

 

 

三、 het verschil in het wegen van waaier

 

Onder dezelfde nauwkeurigheid, is de wegende waaier van de schaal van de computercombinatie groter dan dat van de kwantitatieve automatische verpakkingsschaal. In het algemeen, wordt de wegende waaier van de kwantitatieve automatische verpakkingsschaal gecontroleerd binnen 4 keer onder dezelfde nauwkeurigheid, en de wegende waaier van de schaal van de computercombinatie in de kleine wegende sectie kan meer dan 10 keer bereiken. Men kan ook zien van een groot aantal testresultaten dat er een verschil in het wegen van waaier tussen twee is. Bijvoorbeeld, in de wegende waaier van tien gram aan 1 kg, kan de computer gecombineerde schaal het nauwkeurigheidsniveau van X (1) bereiken, vooral in kleinschalig is zeldzaam. Als u het nauwkeurigheidsniveau wilt onveranderd houden, vermindert de kwantitatieve automatische verpakkingsschaal slechts de schaalwaaier, de vorming van meertrappige schaal, kan zich slechts op de productie van veelvoudige reeks producten baseren om een bepaalde behoefte van de fabrikant te bereiken. De gemiddelde fabrikant zal nauwelijks dit fenomeen goedkeuren. Dit brengt beperkingen aan zijn praktische toepassing, die niet aan de vereisten van verschillende verpakkingsspecificaties (10-1000g) maar gelijkaardige precisie op sommige productiegebieden kan voldoen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De Weger van korrelsmultihead Auteursrecht © 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Alle rechten voorbehouden.